Leggings som strumpbyxa

Gråa leggings i bomull
Leggings i grått

Om du är en kjolmänniska så vet du hur kallt det kan bli på vintern då man kliver omkring och huttrar för att man inte har lust att ta på sig långkalsonger under kjolen. Det här kan man lösa med leggings som är en slags strumpbyxor men helt utan kalaseffekt. Vad är då kalaseffekt? Kalaseffekten är hasandet som varje liten flicka upplevt då hon som barn gått på kalas i ett par strumpbyxor som mycket snart börjar hasa nedåt på ett obekvämt sätt. Det här är något man får med de flesta typer av strumpbyxor men mycket sällan med leggingsen som är som gjorda för att sitta på rätt sätt dagen lång. Hitta leggings här.

Tunna leggings

Om man inte tycker om att gå med bara ben även då det är lite varmare så ska man satsa på tunnare leggings som inte blir för svettiga. Här kan det vara bra med bomullsmaterial som andas. Om tanken med leggingsen är att de ska fungera som strumpbyxor så är det bra med en diskret färg och ett material som inte blir statiskt. Statisk elektricitet kan nämligen leda till att kjolen som man har på sig börjar klibba på benen. Det här är inte snyggt. Tjockare material är skönt till vintern då man måste få värmen som man mister då man är utan byxor på benen. Det kan verkligen se snyggt ut då man klär sig i ett par raggsockor och låga kängor till en halvlång kjol samt leggingsmodell i naturmaterial. Stilen är mysig och inbjudande.

Coola färger

Nu måste man inte hålla en naturlig look för att man väljer leggings under en kjol. Det finns ju även coola mönster och färger som är skrikiga eller mest vackra. Med en liten spetskant så måste leggingsen inte gå hela vägen ner till foten och då är det finast att inte ha några strumpor på sig. Det här är en stil som kan passa bra då man har en öppen sko som sandaler men ändå inte vill ha helt nakna ben. Matchar man på rätt sätt så kan man låta spandexbyxan ta lite extra uppmärksamhet. Ett zebramönster kan verkligen se coolt ut om det matchas med enklare färger så att det inte blir rörigt, men det här är något som folk kommer att lägga märke till så man ska ha lite mod för den typen av mönster.

Inget nopp

Om du skaffar leggingsen i bomullsmaterial så är det viktigt att du tänker på det där med nopp. Det finns modeller som lätt noppar och det särskilt på platser som mellan benen. Det här känns inte bra och det ser inte snyggt ut. Se till att du skaffar leggings av hög kvalitet även om du ska använda dem under en kjol. Det spelar ingen roll om nopp syns eller inte, man ska uppleva att materialet förblir slätt och snyggt även mellan ben och där man kommer att dra i resår lite extra som runt midja och stuss.